Noua ne pasa de siguranta dvs. in trafic
Telefon: 0241 581 544...cere oferta
Uncategorized

Ferodo. Sisteme franare

Ferodo face parte din grupul Federal-Mogul si este una dintre cele mai cunoscute marci in domeniul elementelor de frictiune pentru sisteme de franare. Grupul dezvolta tehnologii la scara globala pentru clientii OE si Aftermarket.

Furnizor OE pentru cei mai mari producatori de automobile pe plan mondial, Ferodo testeaza placutele de frana in mod exhaustiv, in vederea asigurarii compatibilitatii cu fiecare tip de sistem de frânare. Toate placutele de frana sunt produse prin utilizarea tehnologiei, materialelor si perfectiuna in fabricatie ce caracterizeaza productia de piese OE. Gama vasta de placute de frana Premier de calitate OE este completata de placutele de frana cu caracteristici unice Ferodo SL Aftermarket, precum si de gama de varf ThermoQuiet care beneficiaza de tehnologia patentata IMITM (Izolator Matritat Integral).

Ferodo produce de asemenea discuri de frana, saboti de frana, accesorii, componente hidraulice si lichide de frana.

Dintre autoturismele aflate în topul „Masina anului 2008“ (alese de cititorii revistei “Auto, Motor and Sport”), de la Mini la autoturisme supersport, 80% din ele sunt dotate cu placute de frana Ferodo.

Gama de produse Ferodo este conceputa pentru a fi compatibila cu: Alfa Romeo, Aston Martin, Audi, Bugatti, Bentley, Chrysler, Citroën, Dacia, Ferrari, Fiat, Ford, GM, Honda, Hyundai, Isuzu, Iveco, Jaguar, Lamborghini, Lancia, Land Rover, LDV, Maserati, Mazda, Maybach, Mercedes, Mini, Mitsubishi, Nissan, Opel / Vauxhall, Peugeot, Porsche, Renault, Saab, Saab, Seat, Skoda, Smart, Suzuki, Toyota, Volkswagen, Volvo.

Furnizarea sistemelor de franare pentru competitii mondiale de circuit si raliu permit producatorului sa testeze produsele in cele mai dure conditii. Pe baza acestei experiente se dezvolta noi tehnologii si cele mai noi retete de materiale pentru echiparea de serie. Exact această tehnologie si acest know-how sunt regasite si in piesele de schimb Ferodo. Utilizatorul obtine astfel acelasi nivel de performanta a masinii si aceeasi durabilitate ca si cele originale.

Leave a Reply

Mai jos sunt cateva din marcile pentru care comercializam piese auto:

Alfa Romeo Caterham Ferrari Isuzu Lexus Pontiac Microcar Ssangyong
Aston Martin Chevrolet Fiat Jaguar Lincoln Porsche Mini Subaru
Audi Citroen Ford Jeep Lotus Renault Mitsubishi Suzuki
Bentley Cobra Geely Kia Maserati Rover Morgan Toyota
BMW Dacia GMC Lada Mazda Saab Nissan Triumph
Bugatti Daewoo Hummer Lamborghini Mercedes Seat Oldsmobile TVR
Buick Daihatsu Hyundai Lancia Mercury Skoda Opel Volvo
Cadillac Dodge Infiniti Land rover MG Smart Peugeot VW